ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Evivios Med δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρική πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον συνεργάτη μεταφορέα της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα. 
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

·        Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

·        Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

3. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο εξόφλησης της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό μπορείτε να μεταφέρετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας στους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα ALPHA BANK: IBAN: GR3301403460346002320001891

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN: GR5701721760005176082694144 

 Τράπεζα EUROBANK: IBANGR5701721760005176082694144

 


Στο αποδεικτικό κάτάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται το όνοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία κατάθεσης. Εάν χρειάζεστε να επιβεβαιώσετε το ποσό της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών EVIVIOS 
MED μέσω e-mail στο info@eviviosmed.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2109373020 μεταξύ 9:00 και 17:00 καθημερινά. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

 

4. Πληρωμή μέσω Μasterpass

Με την επιλογή Masterpass ως τρόπο πληρωμής για την παραγγελία σας, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή e banking της τράπεζάς σας ώστε να εγκρίνετε την αγορά σας, άμεσα από το smartphone:

- Αφού επιλέξετε το Masterpass ως τρόπο πληρωμής, ανακατευθύνεστε στον εγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο Masterpass,  Alpha Bank.

- Στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία του προσωπικού σας my Alpha wallet .

- Τέλος, θα λάβετε ειδοποίηση στην εφαρμογή e banking (¨ψηφιακό πορτοφόλι¨) ώστε να εγκρίνετε την πληρωμή και να ολοκληρωθεί πλέον η αγορά σας.